Jamaicaanse gerechten in Beilen

Meer informatie over
Bourgondisch Beilen
Bourgondisch Beilen
Jamaicaanse gerechten in Beilen

Feel the rhythm, feel the rhythm, it's Jamaica time!

Aankomend weekend en zeker op de vrijdagmiddag is het Jamaica time in Beilen.

Vrijdagmiddag vanaf 15.00 uur serveren de twaalf deelnemers aan de culinaire wedstrijd een typisch Jamaicaans gerechtje voor € 3,75 (1,5 munt). Een professionele jury proeft de gerechten en beoordeelt de presentatie van het gerecht en de aankleding van de stand. Het beste gerecht wint de gouden garde.

De deelnemers van de lokale (en regionale) horeca zijn:

De horecadeelnemers zijn: Iers Restaurant & Pub de Turfsteker, Restaurant de Sluiswachter, Pizzeria Piccola Roma, Café Bar ’t Zwaantje, Restaurant de Klipper, Dinercafé de Cerck, De Hofmeester uut Drenthe, Segafredo, IJssalon Fledderus, Eetcafe het Wapen van Westerbork, Brasserie Diggels, Restaurant Pala’s en De Rooie Kater

Het entertainment zal naadloos aansluiten bij het thema Jamaica. Zo zijn er ’s middags optredens met een Jamaicaans tintje van de band Offshore & Vince Irie (bekend van the Voice of Holland). Verder is DJ Tin Wish Tin aanwezig om reggae muziek te draaien.

En ook aan de kinderen is gedacht: zo kunnen kinderen Jamaicaans knutselen met Jacqueline Zwiebel van kreakracht, is er een balonnenclown Pompy (Femke Meijberg)  en verder zorgt de Spelotheek voor vertier in de vorm van speeltoestellen.

Lees verder