Bourgondisch Beilen Jamaican style

Meer informatie over
Bourgondisch Beilen
Bourgondisch Beilen

Op 16 augustus is het weer zover, Bourgondisch Beilen op de parkeerplaats achter het gemeentehuis in Beilen. Dit jaar is het thema Jamaica en, net als andere jaren, ligt het accent op de culinaire wedstrijd, maar er wordt voor zaterdag en zondag ook een mooi programma in elkaar gezet.

Ouderen

Speciaal voor de ouderen start Bourgondisch Beilen iets eerder, namelijk om 14.00 uur.

Dineren

Vanaf 15.00 uur serveren de twaalf deelnemers aan de culinaire wedstrijd een typisch Jamaicaans gerechtje voor € 3,30. Een professionele jury proeft de gerechten en beoordeelt de presentatie van het gerecht en de aankleding van de stand. Het beste gerecht wint de gouden garde.

Entertainment

Het entertainment zal naadloos aansluiten bij het thema Jamaica. Zo zijn er ’s middags optredens met een Jamaicaans tintje en uiteraard is er een grotere band gecontracteerd voor ‘s avonds. Voor de kinderen is er vertier in de kinderhoek met een luchtkussen, knutselen, schminken, enz.

Pub quiz

De zaterdag staat in het teken van Zwaantjes Pubquiz. Marc Smit zal wederom een lastige en uitdagende quiz gaan samenstellen. De avond start om 19.00 uur en reserveren is verplicht. Aanmelden kan via secretaris@bourgondischbeilen.nl. De avond wordt afgesloten door een dj.

Kerkdienst

Het bourgondische weekend wordt op zondag 18 augustus afgesloten met een kerkdienst in de tent van de gezamenlijke kerken uit Beilen. De dienst begint om 10.00 uur en de muzikale medewerking is van AMDG.

Bourgondisch Beilen is gratis toegankelijk.