Bourgondisch Beilen

Bourgondisch Beilen vindt dit jaar plaats op vrijdag 16 augustus. Dit fraaie culinaire evenement wordt gehouden op het parkeerterrein achter het gemeentehuis in Beilen. Om 15.00 uur begint het evenement dat dit keer in het teken zal staan van Jamaica. Er doen twaalf deelnemers mee die de bezoekers een Jamaicaans gerecht serveren. Er is een professionele jury die de gerechten en de aankleding zal keuren.

Wat betreft entertainment wordt er uitgepakt met een optreden van The Night Flight. De band treedt vrijdagavond vanaf 21.00 uur op. Tijdens het culinaire gedeelte, tot 21.00 uur, is er ook reggae-muziek van de band Offshore & Vince Irie, bekend van The Voice of Holland. Verder is DJ Tin Wish Tin aanwezig om reggae-plaatjes te draaien.

Kortom, deze dag is er voor elk wat wils!

Actueel

Meer...

Hoofdsponsoren

Bourgondisch Beilen

Jumbo Mulder

"In jouw Jumbo kun je prettig en vlot winkelen en je hebt een grote keuze uit lekkere, verse en gezonde producten. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs. Onze gastvrije en deskundige medewerkers staan klaar om jou te verwelkomen in onze winkel."

Bezoek de website
Bourgondisch Beilen

TikTak / Segafredo

Meer dan waar ook ter wereld, kent Italie? het geheim van een goede koffie. Met de oprichting van Segafredo in 1973, heeft Massimo Zanetti hier een belangrijke bijdrage voor geleverd. Als authentiek Italiaans merk met een passie voor vakman- schap veroverde Segafredo de harten van koffiedrinkers over de hele wereld.

Bezoek de website
Bourgondisch Beilen

Piccola Roma

Voor de echte Italiaanse specialiteiten moet u bij Piccola Roma zijn! We bereiden onze gerechten op de traditionele Italiaanse manier.

En dat proeft u! Naast pizza hebben we ook heerlijke pasta's, visgerechten en natuurlijk de bekende nagerechten uit Italie zoals tiramisu.

Bezoek de website

Schrijf je nu in voor de Beleef Beilen Drive in Bingo!