Bourgondisch Beilen

Bourgondisch Beilen

Bourgondisch Beilen is een jaarlijks terugkerend feest in Beilen waar de lokale / regionale horeca in een onderlinge competitie hun culinaire hoogstandjes uitserveren aan het publiek. Het evenement is altijd gratis toegankelijk en heeft elk jaar een ander land als thema. Ook de sfeer op het terrein en het entertainment wordt aangepast in de sfeer van het betreffende land.

Op 19 en 20 augustus is er eindelijk na 2 jaar weer een Bourgondisch Beilen.

We kunnen weer gaan genieten van heerlijk eten, drinken en natuurlijk veel gezelligheid. Op vrijdag 19 augustus is Bourgondisch Beilen met het thema: Spanje. Vanaf 16:00 is iedereen welkom en vanaf 20:30 is er live muziek van Noah, een van de beste coverbands op dit moment! Zoals jullie gewend zijn is de entree gratis en is het terrein voor iedereen toegankelijk.

Op zaterdag 20 augustus is het terein geopend vanaf 18.00 uur en feesten we door tot 24.00 uur. We hebben voor die avond Q Music The Party gepland. Gedurende de avond zal er ook door Q Music 1 uur lang Foute Party muziek gedraaid worden. Dus de voetjes kunnen echt van de vloer deze avond!

De locatie is achter het Gemeentehuis.

We hopen er net als in 2019 weer een fantastisch feest van te kunnen maken. Op de hoofdpagina van de website is meer informatie te vinden over het evenement. Ook op onze facebook pagina en instagram vindt je meer informatie.

Lees verder

Actueel

Meer...

Hoofdsponsoren

Bourgondisch Beilen

Jumbo Mulder

"In jouw Jumbo kun je prettig en vlot winkelen en je hebt een grote keuze uit lekkere, verse en gezonde producten. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs. Onze gastvrije en deskundige medewerkers staan klaar om jou te verwelkomen in onze winkel."

Bezoek de website
Bourgondisch Beilen

TikTak / Segafredo

Meer dan waar ook ter wereld, kent Italie? het geheim van een goede koffie. Met de oprichting van Segafredo in 1973, heeft Massimo Zanetti hier een belangrijke bijdrage voor geleverd. Als authentiek Italiaans merk met een passie voor vakman- schap veroverde Segafredo de harten van koffiedrinkers over de hele wereld.

Bezoek de website
Bourgondisch Beilen

Piccola Roma

Voor de echte Italiaanse specialiteiten moet u bij Piccola Roma zijn! We bereiden onze gerechten op de traditionele Italiaanse manier.

En dat proeft u! Naast pizza hebben we ook heerlijke pasta's, visgerechten en natuurlijk de bekende nagerechten uit Italie zoals tiramisu.

Bezoek de website

Schrijf je nu in voor de Beleef Beilen Drive in Bingo!