Bourgondisch Beilen

Beleef Bourgondisch Beilen in eigen keuken.

Op 27 maart komt Bourgondisch Beilen bij jou thuis. Met een heerlijk 3 gangenmenu, livestream en een hoop gezelligheid op afstand. De horeca ondernemers hebben een box samen gesteld met daarin een 3 gangen menu. Het thema van deze avond zal zijn: Lente.

Vrijwilligers van BB2021 komen de box op 27 maart tussen 16:00 en 18:00 coronaproof bij jullie thuis bezorgen. Onder genot van heerlijke muziek via de livestream maak jij het 3 gangen menu af, hier krijg je natuurlijk hulp bij van de horeca ondernemers waar jij je box gaat bestellen.

De horeca deelnemers zijn:

Catering De Hofmeester uut Drenthe

De Rooie Kater Beilen

Cafe bar het Zwaantje

Brasserie Diggels

De Cerck

Restaurant Pala's

Iers Restaurant & Pub "De Turfsteker"

Pizzeria Piccola Roma

Restaurant De Klipper

Robuust koffie,thee en kado's

Als jij het eten op tafel geserveerd hebt zal je avond compleet gemaakt worden via een livestream, met leuk amusement! Wat er uitgezonden wordt via de livestream houden we nog heel even geheim.

De boxen kun je bestellen voor 35 euro per persoon. De menu’s van de horeca ondernemers en de link waar je jouw box kan bestellen maken we zo snel mogelijk bekend. Je beslist natuurlijk zelf welk menu je bestelt. Let wel op, op=op! Wij bezorgen alle boxen alleen in de gemeente Midden-Drenthe. Mocht je niet uit de gemeente komen kun je de boxen natuurlijk ook komen afhalen. binnenkort vind je op deze website meer informatie over het bestellen van de boxen.

Bourgondisch Beilen komt dit voorjaar bij jou thuis. Wij hopen natuurlijk jullie weer te mogen ontvangen tijdens Bourgondisch Beilen in augustus.

Lees verder

Actueel

Meer...

Hoofdsponsoren

Bourgondisch Beilen

Jumbo Mulder

"In jouw Jumbo kun je prettig en vlot winkelen en je hebt een grote keuze uit lekkere, verse en gezonde producten. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs. Onze gastvrije en deskundige medewerkers staan klaar om jou te verwelkomen in onze winkel."

Bezoek de website
Bourgondisch Beilen

TikTak / Segafredo

Meer dan waar ook ter wereld, kent Italie? het geheim van een goede koffie. Met de oprichting van Segafredo in 1973, heeft Massimo Zanetti hier een belangrijke bijdrage voor geleverd. Als authentiek Italiaans merk met een passie voor vakman- schap veroverde Segafredo de harten van koffiedrinkers over de hele wereld.

Bezoek de website
Bourgondisch Beilen

Piccola Roma

Voor de echte Italiaanse specialiteiten moet u bij Piccola Roma zijn! We bereiden onze gerechten op de traditionele Italiaanse manier.

En dat proeft u! Naast pizza hebben we ook heerlijke pasta's, visgerechten en natuurlijk de bekende nagerechten uit Italie zoals tiramisu.

Bezoek de website

Schrijf je nu in voor de Beleef Beilen Drive in Bingo!