Bourgondisch Beilen

Bourgondisch Beilen vindt dit jaar op vrijdag 24 augustus. Dit fraaie culinaire evenement wordt gehouden op het parkeerterrein achter het gemeentehuis in Beilen. Om 15.00 uur begint het evenement dat dit keer in het teken staat van Ierland. Ook nu doen er twaalf deelnemers mee die de bezoekers een gerecht voorschotelen voor het luttele bedrag van €3,30. Er is een professionele jury die de gerechten keurt (zie foto). Daarnaast wordt het evenement opgefleurd met entertainment. Ook aan de kinderen wordt weer gedacht met de kinderhoek onder de bomen. Hier kunnen ze naar hartenlust spelen.

De dag wordt afgesloten met een spetterend optreden van de band Rapalje.

Kortom, deze dag is er voor ieder wat wils te beleven!

Actueel

Meer...

Hoofdsponsoren

Bourgondisch Beilen

Jumbo Mulder

"In jouw Jumbo kun je prettig en vlot winkelen en je hebt een grote keuze uit lekkere, verse en gezonde producten. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs. Onze gastvrije en deskundige medewerkers staan klaar om jou te verwelkomen in onze winkel."

Bezoek de website
Bourgondisch Beilen

TikTak / Segafredo

Meer dan waar ook ter wereld, kent Italie? het geheim van een goede koffie. Met de oprichting van Segafredo in 1973, heeft Massimo Zanetti hier een belangrijke bijdrage voor geleverd. Als authentiek Italiaans merk met een passie voor vakman- schap veroverde Segafredo de harten van koffiedrinkers over de hele wereld.

Bezoek de website
Bourgondisch Beilen

Piccola Roma

Voor de echte Italiaanse specialiteiten moet u bij Piccola Roma zijn! We bereiden onze gerechten op de traditionele Italiaanse manier.

En dat proeft u! Naast pizza hebben we ook heerlijke pasta's, visgerechten en natuurlijk de bekende nagerechten uit Italie zoals tiramisu.

Bezoek de website