Boerderijen Fietspuzzeltocht op 2e Pinksterdag

Meer informatie over
Boerderijen Fietspuzzeltocht
Boerderijen Fietspuzzeltocht
Boerderijen Fietspuzzeltocht op 2e Pinksterdag

De Boerderijenfietspuzzeltocht is terug van weggeweest

Op 2e Pinksterdag 6 juni a.s. wordt er vanaf de manege in Beilen weer een prachtige fietspuzzeltocht langs agrarische bedrijven in Drenthe georganiseerd door Stichting Beleef Beilen. De fietstocht van ongeveer 35 km voert de deelnemers door het mooie Drentse land, over mooie landweggetjes en fietspaden, langs de akkerbouwvelden (waar LTO Noord gewasborden heeft geplaatst). Er worden vijf verschillende agrarische bedrijven bezocht. Neem een kijkje bij moderne melkveebedrijven, akkerbouwbedrijven, pluimveebedrijf en bekijk indrukwekkende landbouwmachines.

Al met al een mooie mogelijkheid om op een sportieve manier een kijkje te nemen bij, en geïnformeerd te worden over, een deel van de agrarische sector in Drenthe. De ondernemers nodigen iedereen van harte uit.

De start is tussen 09.00 uur en 12.00 uur vanaf de manege (Hoefslag 20 in Beilen). Kosten van deelname zijn € 7,50 per persoon maar kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis. De aankomst is mogelijk tot 17.00 uur. De route is bebord, maar bij het inschrijven ontvangen de deelnemers een boekje met leuke interviews van de deelnemende agrarische bedrijven en tevens staat daar een beschreven route in vermeld.

Feestelijk onthaal met live muziek en maak kans op een weekendovernachting met het gezin in een boomhut!
Daarnaast is er nog een fantastische prijs: een kruiwagen vol met mooie streekproducten aangeboden door de lokale ondernemers.
In de manege worden de fietsers feestelijk onthaalt met live muziek en veel gezelligheid. Daar kunnen de antwoordformulieren ingeleverd worden.

Kleurwedstrijd
Voor de kinderen is er een kleurwedstrijd en deze kleurplaten kunnen 2e Pinksterdag ook in de manege worden ingeleverd. Download hier de kleurplaat.

Lees verder