Boerderijen Fietspuzzeltocht

Fietspuzzeltocht 2022:

Op 2e Pinksterdag 6 juni a.s. wordt er vanaf de manege in Beilen weer een prachtige fietspuzzeltocht langs agrarische bedrijven in Drenthe georganiseerd door Stichting Beleef Beilen. De fietstocht van ongeveer 35 km voert de deelnemers door het mooie Drentse land, over mooie landweggetjes en fietspaden, langs de akkerbouwvelden (waar LTO Noord gewasborden heeft geplaatst). Er worden vijf verschillende agrarische bedrijven bezocht. Neem een kijkje bij moderne melkveebedrijven, akkerbouwbedrijven, pluimveebedrijf en bekijk indrukwekkende landbouwmachines.

Feestelijk onthaal met live muziek en maak kans op een weekendovernachting met het gezin in een boomhut!
Daarnaast is er nog een fantastische prijs: een kruiwagen vol met mooie streekproducten aangeboden door de lokale ondernemers.
In de manege worden de fietsers feestelijk onthaalt met live muziek en veel gezelligheid. Daar kunnen de antwoordformulieren ingeleverd worden.

Kleurwedstrijd
Voor de kinderen is er een kleurwedstrijd en deze kleurplaten kunnen 2e Pinksterdag ook in de manege worden ingeleverd. Download hier de kleurplaat.

Deelnemen

De Fietstocht kan worden gestart vanaf de manege (Hoefslag 20) in Beilen. Deelname kost 7,50 euro per persoon. Echter kinderen tot 12 jaar fietsen gratis mee.

Meer...