Winnaar HBB Oranje

Winnaar HBB Oranje

Marco Steiner wint Heel Beilen Bakt Oranje

Op een zonnige Koningsdag, ’s ochtends om 9 uur ’s bij ’t Stroomdal is Marco Steiner uitgeroepen tot de terechte winnaar van Heel Beilen Bakt Oranje 2021. Marco had een zeer luchtige cheesecake gemaakt van witte chocolade afgetopt met een gelei van passievruchten en sinaasappel. Een heerlijke friszoet combinatie.

Naast Marco waren er nog zo’n 20 enthousiaste thuisbakkers die allemaal prachtige én lekkere creaties hadden gemaakt. De bakkers hadden veel werk gemaakt van hun creaties. Een aantal bakkers bekenden zelfs al gedurende het weekend diverse proefbaksels te hebben gemaakt, te hebben geëxperimenteerd met kleuren en decoraties. En het resultaat mocht er zijn! De baksels en hun bakkers zijn allemaal te bewonderen op de site van Beleef Beilen.

Nadat Marco zijn felbegeerde Kitchenaid in ontvangst had genomen en alle deelnemers met hun creatie op de foto waren geweest en een kleine beloning hebben gekregen, werden de taarten uitgedeeld. De bewoners van ’t Stroomdal waren blij verrast dat ze een puntje taart mochten uitkiezen.

Foto's van de taarten en de deelnemers met hun taarten via de link hieronder

Foto's