Terrassendag 2017 groot succes

Meer informatie over
Terrassendag
Terrassendag

Beiler Terrassendag groot succes

Afgelopen vrijdag was de tweede editie van de Beiler Terrassendag een groot succes. De organisatie, die in handen lag van Stichting Beleef Beilen en de Beiler horeca aan de Markt, kijkt terug op een zeer geslaagd evenement. Geschat wordt dat er zo’n 530 personen op het evenement zijn geweest, zo’n 150 meer dan vorig jaar. 

Door het zomerse weer was het aangenaam vertoeven op het volle mega-terras dat was gecreëerd. Het was voor velen een weerzien met oude bekenden en een afscheid van huidige bekenden alvorens de zomervakantie echt zou starten. De kinderen werden vermaakt door de Beiler Sprookjesboom en Kreakracht. Een luchtkussen maakte de pret compleet, tezamen met het waterelement wat op de Markt staat. Vele kinderen zochten daar hun verkoeling. De ouders konden zorgeloos genieten van een drankje en een hapje eten, wat besteld kon worden in de gezamenlijke eettent op het midden van de Markt.

Uiteraard was er ook muzikale omlijsting, deze was prettig op de achtergrond, waardoor goochelaar Camiel Hemminga zijn acte de presence kon geven aan de vele bezoekers. Na 21.00 uur bleef het ook nog lekker en gaf Roos Kramer een mooie show. Het bleef nog lang onrustig in Beilen.