Spaanse sferen op 19 augustus

Meer informatie over
Bourgondisch Beilen
Bourgondisch Beilen
Spaanse sferen op 19 augustus

Op vrijdagmiddag 19 augustus kan iedereen genieten van Spaanse sferen op het terrein achter het Gemeentehuis.

De restaurants uit Beilen en omgeving serveren dan hun "signature dishes" in Spaanse stijl. De 10 restaurants die dit jaar aanwezig zijn: Brasserie Diggels, De Cerck, De Hofmeester, De Klipper, De Rooie Kater, Iers Restaurant de Turfsteker, Pala's, Piccola Roma, Robuust en Café Bar het Zwaantje.

Binnenkort zullen we dagelijks één restaurant voorstellen en hun gerechtjes bekend maken.

Vanaf 16.00 uur tot ongeveer 20.30 uur kan iedereen komen proeven van de gerechtjes. Alle gerechtjes kosten 5 euro (2 muntjes). Ter plaatse kunnen muntjes worden gekocht bij de kassa's.

Ook aan spaanse drankjes is gedacht: er is een Sangria bar aanwezig waar grote kannen Sangira besteld kunnen worden, maar ook per glas is mogelijk. En net als andere jaren wordt er een speciaal biertje gebrouwen. Dit jaar is dat de "Beilense Buffel".

Het hele terrein wordt in Spaanse sferen ingericht en ook de entertain ment is Spaans. Los del Sol zal op het terrein hun Spaanse dans- en muziek laten zien en horen en zal zich tussen het publiek bewegen. Wie durft kan proberen zo lang mogelijk op een rodeostier te blijven zitten. Wie het wat rustiger wil houden: Graffiti for You zal een demo geven door een mooi Spaans kunstwerk te maken op een groot doek.

Lees verder