SamenLoop voor Hoop

Op 7 en 8 juli 2018 wordt de SamenLoop voor Hoop Midden-Drenthe voor de eerste keer in Beilen georganiseerd. Een uniek evenement waarbij verbinding en saamhorigheid binnen de gemeente Midden-Drenthe centraal staan.

SamenLoop voor Hoop

Tijdens het evenement wandelen teams een 24 uur durende estafette/marathon, met als uiteindelijke doel zo veel mogelijk geld op te halen voor het KWF. Dit geld zal ten goede komen aan onderzoeken tegen kanker om uiteindelijk samen dichterbij een kankervrije wereld te komen.

Iedereen kent de verwoestende kracht van de ziekte, maar met dit evenement willen wij een andere kant laten zien. Namelijk de kracht van verbinden en verenigen.

Tijdens het evenement, wandelen de loopteams in estafettevorm gedurende 24 uur over een vast parcours. Dat parcours wordt op het Sportveld Noord-West in Beilen aangelegd.

Rondom het parcours worden allerlei activiteiten georganiseerd voor jong en oud, is er live muziek, diverse demonstraties, een kinderspeelplein en nog veel meer!

Daarnaast worden speciale ceremonies gehouden ter ere van de eregasten. Eregasten zijn mensen die kanker hebben of hebben gehad.

Meer informatie

Voor meer informatie, het laatste nieuws en het volledige programma is te vinden op de website en via Facebook @SamenLoop voor Hoop Midden-Drenthe.