Reserveer nu uw Bourgondisch Beilen Thuis menu

Reserveer snel uw 3 gangen menu

Heeft u een keuze kunnen maken uit deze 10 verschillende menu's met het thema Lente?

Bovenstaande menu's zijn speciaal voor Bourgondisch Beilen Thuis samengesteld en kunt u thuis op zaterdag 27 maart afmaken met behulp van de kok van het restaurant waar u heeft besteld. We beloven u: het is niet moeilijk, wel heel erg leuk! En ook aan de kinderen is gedacht. Zij kunnen mee aan tafel en hebben keuze uit 3 verschillende kindermenu's.

Het is mogelijk om bij diverse restaurants te bestellen binnen 1 huishouden.

Daarnaast is het mogelijk om een wijn- of bierpakket bij te bestellen. Een wijnpakket bestaat uit een bijpassende witte en rode wijn, speciaal geselecteerd bij de gerechten en passende bij het thema "Lente". Een bierpakket bestaat uit 3 verschillende speciaalbiertjes ook passende bij de gerechten die u heeft gekozen.

U kunt de menu's tot en met uiterlijk 21 maart bestellen middels het bestelformulier hieronder. Op het moment dat u betaald heeft, is de bestelling definitief. Indien er rekening gehouden moet worden met bepaalde allergiën kunt u dat aangeven in het opmerkingenveld.

Een 3 gangen menubox ontvangt u voor 35 euro thuis en het kindermenu kost 15 euro.

Een bier- of wijnpakket kost 10 euro.

Het menu wordt op 27 maart tussen 16.00 en 18.00 uur bij u thuis bezorgd voor de inwoners van Midden-Drenthe. Indien u niet in Midden-Drenthe woont is er de mogelijkheid om af te halen. Wilt u dit in het opmerkingenveld aangeven?