Open Beiler Curling Kampioenschappen

Meer informatie over
Beilen on Ice
Beilen on Ice
Open Beiler Curling Kampioenschappen

Altijd al een keer kampioen in Curling willen worden?

Dit is jouw kans: Doe mee met de Open Beiler Curling Kampioenschappen

Open Beiler Curling Kampioenschappen

Open Beiler Curling Kampioenschappen

Curling is veelzijdig en uitdagend. Mentaal én tactisch wordt het spel gespeeld. Slim mikken en schuiven. En natuurlijk is dat samen nog veel leuker!

Het kampioenschap curling staat voor een avond vol gezelligheid. Jij kunt er bij zijn! Hoe? Heel eenvoudig. Door met jouw team deel te nemen aan het eerste Open Beiler Curling Kampioenschap. Vanaf nu tot en met 15 december kunnen teams zich opgeven. LET OP: Vol is vol.

De speelavonden worden gehouden op 21 en 22 december op de curlingbaan in de tent achter het gemeentehuis in  Beilen. Je kunt kiezen voor 1 avond, maar wil je ook echt Beiler Kampioen worden dan strijd je op 22 december voor de felbegeerde wisselbeker. Het winnende team krijgt bovendien een fantastische prijs. Een team bestaat uit 4 deelnemers vanaf 18 jaar.

Elke speelavond begint om 19 uur. We vragen alle teams om een half uur voor aanvang aanwezig te zijn. Er volgt een korte uitleg van de spelregels en het speelschema wordt bekend gemaakt. Bij voorkeur opgave voor aanvang van de wedstrijdavonden, uiteraard kan je je met je team ook nog op de avonden zelf aanmelden.

Geef je op als team voor de eerste Open Beiler Curling Kampioenschap. Leuk om eens meemaken! Schrijf je  nú in met jouw team en pak die titel: Open Beiler Curling Kampioen 2018. Inschrijven kan via een e-mail aan: .

Lees verder