Voorwoord Beleef Beilen zomer 2022

Voorwoord Beleef Beilen zomer 2022

Beste lezer,

Wij zijn ontzettend blij dat we weer een en ander kunnen organiseren voor Beilen en omgeving.

Na twee jaar van nauwelijks activiteiten die ook soms nog eens op afstand en online plaatsvonden (denk aan Bourgondisch Beilen Thuis) is het nu tijd om elkaar weer te ontmoeten.

We hebben daarvan al een voorproefje gehad met de Lente Wende Aovond op 23 april . Naast heerlijk eten bij onze lokale horeca met vermaak van diverse artiesten was het ook fijn om elkaar weer te spreken. Er werd tot laat in de avond bijgepraat, gelachen, gedanst en gefeest.....

Daarna hebben we de kermis gehad, van 11 tot en met 15 mei bij de Jumbo. Dit was niet een hele ideale plek voor de kermis, wellicht, maar door omstandigheden lukte het niet achter het Gemeentehuis. Niettemin hebben we kunnen genieten van de attracties.

Acitviteiten die komende periode op de agenda staan:

  • De Boerderijen Fietspuzzeltocht, traditiegetrouw op 2e Pinksterdag. De organisatie is volop bezig om er een ontzettend leuk evenement van te maken voor jong en oud. Klik hier voor meer informatie. Er zijn deze keer ook leuke prijzen te winnen.....
  • Het VrijUut Festival op zaterdag 11 juni. Dit culturele festival wat we gezamenlijk organiseren met AMDG, Beiler Harmonie Orkest en de Muzentuin vindt plaats aan De Omloop. Meer informatie in het artikel op deze website
  • Bourgondisch Beilen vindt dit jaar plaats op 19 en 20 augustus. Het thema is dit jaar Spanje. We hebben weer diverse horeca ondernemers bereid gevonden om jullie te verrassen met Spaanse gerechtjes. En zoals altijd zal de avond afgesloten worden met een fantstische band. We zitten volop in de organisatie van dit evenement, hou daarom de website en social media in de gaten (zoals op Instagram als Facebook heeft Bourgonisch Beilen een pagina). Het wordt een temperamentvol evenement.

Daarnaast is er natuurlijk Rondje Beilen. Wandelen kan altijd en wat is dat de afgelopen jaren veel gedaan. Er zijn nog steeds veel leuke routes in en rondom Beilen die je kunt wandelen. En vergeet niet het discgolfen. Ook erg leuk om met een gezelschap te doen. Meer informatie op deze website.

We kunnen al deze activiteiten niet organiseren zonder sponsoren en vrijwilligers. Daarom: Wil je ons helpen als vrijwilliger tijdens evenementen, neem dan contact met ons op.

Wij wensen iedereen een gezellige en heerlijke zomer en zien jullie graag op onze evenementen! Het is alltijd leuk om in je eigen omgeving weer (oude) bekenden tegen te komen.

Namens het hele bestuur,

Sandra Cid

Secretaris Beleef Beilen