Voorwoord Beleef Beilen zomer 2020

Beste lezer,

De zomer is gaande, hoe anders dan we ons hadden voorgesteld met allerlei leuk activiteiten voor en tijdens de zomervakantie!

Hoewel de richtlijnen rondom Corona soepeler zijn geworden, is het nog steeds lastig om grotere evenementen te organiseren waarbij we 1,5 meter afstand kunnen waarmaken.

Gelukkig zijn we er wel in geslaagd om Beilen te vermaken met een Fotopuzzel. Zie ook onze pagina IMPRESSIES op deze site. En ook is de wekelijkse gelukkig elke week de MARKT nog mogelijk op donderdagochtend.

Wat natuurlijk altijd doorgaat, misschien nog wel populairder dan ooit, is wandelen. Rondje Beilen heeft diverse routes die u kunt lopen! zie ook onder BELEEF BEILEN meer informatie over deze leuke activiteit

En op 12 september hebben we een coronaproof evenement op het programma staan: De Drive-In Bingo! Doordat deze activiteit in de beslotenheid van de auto plaatsvindt, kunnen de we 1,5 meter afstand garanderen. Lees meer over deze activiteit onder BELEEF BEILEN op deze site.

Daarnaast blijven we nadenken over activiteiten die wel kunnen! Mocht u een geniaal idee hebben, deel het met ons via info@beleefbeilen.nl

Het bestuur van Beleef Beilen heeft een kleine metamorfose doorgemaakt. We zien de toekomst met vertrouwen tegemoet en we willen zodra het weer kan samen met alle stuurgroepen aansprekende evenementen blijven organiseren voor het dorp Beilen.

Activiteiten en evenementen in Beilen zijn alleen mogelijk dankzij de inzet van vele vrijwilligers. Vanaf deze plaats een groot compliment en waardering voor hun inzet, ook in afgelopen periode. We zorgen er met elkaar voor dat ons dorp aantrekkelijker, gezelliger en leefbaarder wordt. Verder dank aan alle bedrijven, organisaties en de gemeente Midden-Drenthe die ons altijd steunen en activiteiten en evenementen (financieel) mede mogelijk maken.

Wij wensen iedereen een gezellige en heerlijke zomer toe!

Namens het hele bestuur,

Sandra Cid

Secretaris Beleef Beilen