Voorwoord Beleef Beilen zomer 2022

Voorwoord Beleef Beilen zomer 2022

Beste lezer,

Wij zijn ontzettend blij dat we ook in 2023 weer leuke activiteiten kunnenn organiseren voor Beilen en omgeving.

We hebben daarvan al een voorproefje gehad met de Winter Wende Aovond op 21 januari . Naast heerlijk eten bij onze lokale horeca met vermaak van diverse artiesten is dit ook altijd het moment om na oud en nieuw weer eens fijn bij te praten. Er werd tot laat in de avond bijgepraat, gelachen, gedanst en gefeest.....

Daarna hebben we de kermis gehad en ook De Boerderijen Fietspuzzeltocht, traditiegetrouw op 2e Pinksterdag.

De volgende activiteiten staan nog op het programma

  • Bourgondisch Beilen vindt dit jaar plaats op 25 tot en met 27 augustus. Het thema is dit jaar Streetfood uit de USA. We hebben weer diverse horeca ondernemers bereid gevonden om jullie te verrassen met gerechtjes uit de ve van Amerikarschillende staten. En zoals altijd zal de avond afgesloten worden met een fantastische band.
  • De Sterkste Man/vrouw van Midden-Drenthe deze activiteit is een paar jaartjes weggeweest, maar op vrijdag 1 september zal deze spannende strijd weer plaatsvinden op de Markt in Beilen. De horecaondernemers op de markt brengen tevens diezelfde avond een oude traditie weer tot leven, want als einde van de zomervakantie vindt er weer een echte Beiler Ummekeer plaats.

Daarnaast is er natuurlijk Rondje Beilen. Wandelen kan altijd en wat is dat de afgelopen jaren veel gedaan. Er zijn nog steeds veel leuke routes in en rondom Beilen die je kunt wandelen. En vergeet niet het discgolfen. Ook erg leuk om met een gezelschap te doen. Meer informatie op deze website.

We kunnen al deze activiteiten niet organiseren zonder sponsoren en vrijwilligers. Daarom: Wil je ons helpen als vrijwilliger tijdens evenementen, neem dan contact met ons op.

Wij wensen iedereen een gezellige en heerlijke zomer en zien jullie graag op onze evenementen! Het is altijd leuk om in je eigen omgeving een feestje te vieren en elkaar te ontmoeten

Namens het hele bestuur,

Sandra Cid

Secretaris Beleef Beilen