Heel Beilen Bakt Oranje op Koningsdag

Binnenkort is het alweer Koningsdag 2021 en omdat er nog steeds niet veel mogelijk is om op grote schaal activiteiten te vieren, maar we Koningsdag 2021 toch een feestelijk (Oranje) tintje willen geven, hebben we het volgende bedacht:

Heel Beilen Bakt Oranje

Het is een bakwedstrijd waarin we jou vragen om een oranje taart te bakken.

Hoe de taart eruit ziet, hoe deze smaakt, de textuur etc wordt beoordeeld door een vakkundige jury bestaande uit Henk Berghuis (voormalig bakker en bedenker van het Beiler kontje) Diana Hogeweg van Diana's cake Boutique en Erjen Derks, wethouder in de Gemeente Midden-Drenthe. De beste taart wordt beloond met een fantastische hoofdprijs: een echte Kitchenaid!

De taarten dienen op 26 april ingeleverd te worden en worden dan dus beoordeeld door de jury. De taarten worden dan vervolgens op 27 april ’s ochtends bezorgd door ons bij de diverse bejaarden- en verpleeghuizen in Beilen. Maar als je zelf een goed doel weet waar de taart naar toe kan, dan is dat ook mogelijk.

Doe jij mee en draag je zo bij aan een feestelijke Koningsdag voor Beilen? Je kunt je hieronder aanmelden. Na aanmelding krijg je meer informatie over waar en wanneer je jouw oranje taart kunt laten beoordelen.

Lees verder