Geef je nu op voor de Drive-In Bingo

LET OP: inschrijving is gesloten! We kunnen geen auto's meer toelaten omdat we helemaal vol zitten

In mei kondigden we al aan dat we in september de allereerste Drive-In Bingo willen organiseren. En wat hebben we veel leuke enthousiaste reacties gekregen!

Inmiddels kunnen we nu ook echt aankondigen dat we erin geslaagd zijn om alle voorbereidingen voor deze supergezellige, unieke bingo te treffen en dat de Drive-In Bingo dus doorgaat. Mits uiteraard de maatregelen vanwege Covid-19 het nog steeds toelaten op dat moment.

Geef je nu op voor de Drive-In Bingo

Meer over de allereerste Drive-In Bingo in Beilen

Wanneer: Zaterdag 12 september a.s.

Vanaf 18.00 uur kun je het terrein op rijden en is er alvast muziek van de Boefjes. Vanaf 19.00 uur start de Bingo. We sluiten af om 22.30 uur. Het evenement vind plaats op het evenemententerrein aan de Hijkerweg. Vooraf, tussendoor en na de Bingo is er muziek van De Boefjes.

Je kunt met maximaal 4 personen in 1 auto deelnemen. Iedereen die zich opgeeft in de auto speelt mee in 5 bingorondes waarin de meest originele, leuke cadeaus te verdienen zijn. Natuurlijk horen er ook lekkere hapjes bij, dus iedereen ontvangt onze speciale Bingobox vol met lekkernijen. Drankjes zijn deze avond onbeperkt en worden op een wel erg originele manier én coronaproof rondgebracht!

Kortom volgens ons wordt het een super origineel en leuk, evenement voor zowel jong als oud!

Hoe speel je mee:

Via onderstaand formulier kun je je opgeven. Opgaves worden behandeld op volgorde van binnenkomst en vol = vol! We kunnen maximaal 125 auto’s kwijt op het terrein.

De prijs voor dit fantastische evenement is 35 euro per persoon en kun je direct voldoen via de betaallink in het opgave formulier. Daarna ontvang je een bevestiging per mail over de aanmelding en ontvang je ongeveer een week voor het evenement meer informatie.

Mocht de Bingo om wat voor reden dan ook vanuit ons afgelast worden, dan storten we het bedrag natuurlijk weer terug.