Bourgondisch Beilen 2017: Van Indonesische bodem

Meer informatie over
Bourgondisch Beilen
Bourgondisch Beilen
Bourgondisch Beilen 2017

Bourgondisch Beilen vindt altijd plaats in het vijfde weekend van de zomervakantie, dit jaar op vrijdag 25 augustus. Dit fraaie culinaire evenement wordt gehouden op het parkeerterrein achter het gemeentehuis in Beilen. 

Winnaar VIP-arrangement

Op Facebook is er een like-actie geweest. Dit heeft als resultaat gehad dat we over de 1000 volgers op Facebook zitten, daar zijn we erg blij mee. Onder alle volgers werd er een VIP-arrangement verloot. De winnaar van het arrangement is Suus Oosterloo. Suus, van harte gefeliciteerd en alvast veel plezier! 

Thema

Het thema van 2017 is Indonesië. Er zullen twaalf deelnemers strijden om de felbegeerde wisselbokaal, een VIP arrangement bij een thuiswedstrijd van FC Groningen naar keuze en een vlucht in de luchtballon. In de luchtballon zal de winnaar het winnende gerecht op grote hoogte serveren aan de overige passagiers. 

Verloting

Wilt u ook mee in de luchtballon? Doe dan mee met de verloting op 12 en 19 augustus 2017. Er worden dan lootjes verkocht bij de ingang van Jumbo Mulder Beilen. Naast de vlucht in de luchtballon zijn er als vanouds weer mooie prijzen te winnen! 


Programma

14.00 uur                            

Speciale openstelling voor ouderen.

14.00 uur                            

In de bibliotheek: presentatie van Eddy Pedjol kroncong muziek en akoestisch optreden.

15.00 – 21.00 uur                

Culinaire wedstrijd, kinderdorp* m.m.v. Spel-O-Theek, KDV De Beiler Sprookjesboom en Kreakracht. Entertainment van Orangelane, Indonesische dansgroep Gardenias en Kroncong Toegoe modern band!

21.15 uur                            

Concert Fragment in de tent

* geen kinderoppas aanwezig

Wat kost het?

Entree uiteraard geheel gratis!
Gerechtje 1,5 muntje
Drankje 1 muntje

Muntjes zijn te koop om bij de centrale muntverkoop. 1 muntje kost € 2,20. 

Faciliteiten

EHBO
Invalidentoilet vrij toegankelijk in de bibliotheek Beilen.

Organisatie

De organisatie is in handen van de stuurgroep Bourgondisch Beilen. De volgende personen zijn actief in deze stuurgroep:

Allard Hingstman, voorzitter
Jos Kasten, secretaris
Wim Stevens, penningmeester
Arjan Oldenkamp en Leo Hummel, sponsoring
Emiel Oosting, horeca food
Johan Koster, vice-voorzitter en horeca beverage
Robert Vloo, horeca beverage
Peter Gerding, branding
Harold Kamps, entertainment
Stefan Westerveld en Pieter Oudman, logistiek


De organisatie houdt tijdens het evenementenweekend kantoor in Chill-In. Het kantoor kent openingstijden, die op het toegangshek hangen. Voor contact met de organisatie belt u met (mw.) Jos Kasten, 06 - 48 64 84 14.

Deelnemers culinaire wedstrijd

Hoofdsponsoren

Bourgondisch Beilen 2017: Van Indonesische bodem

Jumbo Mulder

"In jouw Jumbo kun je prettig en vlot winkelen en je hebt een grote keuze uit lekkere, verse en gezonde producten. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs. Onze gastvrije en deskundige medewerkers staan klaar om jou te verwelkomen in onze winkel."

Bezoek de website
Bourgondisch Beilen 2017: Van Indonesische bodem

TikTak / Segafredo

Meer dan waar ook ter wereld, kent Italie? het geheim van een goede koffie. Met de oprichting van Segafredo in 1973, heeft Massimo Zanetti hier een belangrijke bijdrage voor geleverd. Als authentiek Italiaans merk met een passie voor vakman- schap veroverde Segafredo de harten van koffiedrinkers over de hele wereld.

Bezoek de website
Bourgondisch Beilen 2017: Van Indonesische bodem

Piccola Roma

Voor de echte Italiaanse specialiteiten moet u bij Piccola Roma zijn! We bereiden onze gerechten op de traditionele Italiaanse manier.

En dat proeft u! Naast pizza hebben we ook heerlijke pasta's, visgerechten en natuurlijk de bekende nagerechten uit Italie zoals tiramisu.

Bezoek de website