Boerderijen fietspuzzeltocht 2017 - zondag 5 juni

Meer informatie over
Boerderijen Fietspuzzeltocht
Boerderijen Fietspuzzeltocht

Het is inmiddels een traditie: op tweede Pinksterdag wordt de Boerderijenfietspuzzeltocht georganiseerd vanaf de Markt in Beilen. Veel fietsers weten Beilen inmiddels te vinden, voorgaande jaren trok dit evenement meer dan 1250 deelnemers!

Tweede Pinksterdag staat in het teken van gezellig en leerzaam fietsen. Zoals altijd is het weer genieten voor de deelnemers.  
Met de wind door de haren fietsend door het prachtige landschap in de fietsgemeente Midden-Drenthe. Deelnemers bezoeken bedrijven die iets met de agrarische sector hebben. Naast deze interessante bedrijven, gaat de fietstocht door mooie natuurgebieden en dorpen.

Door de vele bezienswaardigheden onderweg en rustpunten ook erg geschikt voor gezinnen met kinderen. Er zijn ook leuke kinderactiviteiten op de route. Kinderen t/m 12 jaar doen zelfs gratis mee. Voor iedereen van 13 jaar en ouder zijn de kosten € 4,- per deelnemer. Tussen 9.00 en 12.00 uur kan iedereen zich inschrijven op de Markt in Beilen. Bij de inschrijving ontvangt iedere deelnemer een routeboekje met de prachtige verhalen van de deelnemende bedrijven. De vragenlijst die ingevuld kunnen worden maken het een echte boerderijenfietspuzzeltocht.

Ook dit jaar doet u toch mee op Pinksterdag nummer twee? Vertrek vanaf de Markt in Beilen tussen 9.00-12.00 uur.