Bourgondisch Beilen van Ierse bodem

Meer informatie over
Bourgondisch Beilen
Bourgondisch Beilen

Bourgondisch Beilen vindt dit jaar op vrijdag 24 augustus plaats. Dit culinaire evenement wordt gehouden op het parkeerterrein achter het gemeentehuis in Beilen. Om 15.00 uur begint het evenement dat dit keer in het teken staat van Ierland. De culinaire deelnemers serveren de bezoekers een typisch Iers gerecht  voor €3,30 per gerecht. Een professionele jury keurt de gerechten en bekijkt de stand aankleding. Het beste Ierse gerecht en uitstraling van de stand, wint de gouden garde.

Daarnaast wordt het evenement opgefleurd met Iers entertainment. Ook aan de kinderen wordt weer gedacht met de kinderhoek. Hier kunnen ze naar hartenlust spelen. De dag wordt afgesloten met een optreden van de band Rapalje, vanaf 21.00 uur en de toegang is gratis. Kortom, deze dag is er voor een ieder wat te beleven!

De zaterdagavond staat in het teken van de pubquiz. De quizmaster zal wederom een lastige en uitdagende quiz samenstellen waar de deelnemers zich vol overgave op kunnen storten.

Het Bourgondische weekend wordt op zondagochtend 26 augustus afgesloten met een Bourgondische kerkdienst van de gezamenlijke kerken uit Beilen.

Kom, beleef en geniet wat Beilen je biedt.