Lanijto

Lanijto 2019

In 2019 is het éindelijk zo ver, de Lanijto staat weer op het programma! De definitieve datum staat nog niet vast, deze wordt zo gauw als mogelijk gecommuniceerd. Op 5 juni 2018 vergadert de stuurgroep voor het eerst om te brainstormen hoe we de feestweek van Beilen gaan invullen. Feit is, dat er voldoende aandacht zal zijn voor de landbouw gezien de prettige samenwerking met Tentoonstellingsvereniging het Middenveld. 

Een feestweek organiseren we niet alleen, daarvoor horen we ook graag jouw ideeën. Tevens gaan we in het najaar van 2018 met de inwoners en verenigingen uit Beilen in gesprek over de diverse programmaonderdelen. Dus ga vooral in gesprek met elkaar om alvast ideeën te verzamelen voor de optocht en straatversiering die we hopelijk weer mogen organiseren! 

Contact opnemen doe je via secretaris@lanijto.nl. We zijn uiteraard ook te volgen op Facebook en Instagram. 

Editie 2014
Zo mooi. Zo heftig. Zo gezellig. Dat is de herinnering aan de Lanijto 2014. Zoveel gemeenschapszin had Beilen in jaren niet gekend. De Lanijto 2014 heeft buurten en inwoners van Beilen dichter bij elkaar gebracht. We zijn trots dat we de negendaagse feestweek voor u hebben mogen organiseren in samenwerking met onder andere de gemeente en Tentoonstellingsvereniging het Middenveld.